Επαγγελματικος Κατάλογος,Επιχειρήσεων Κολωνάκι

Top

sxoles-xorou.gr

sxoles-xorou.gr

Έχετε σχολή χορού ή σύλλογο; τότε ο ηλεκτρονικός κατάλογος sxoles-xorou.gr είναι το μέσον που μπορεί να σας προβάλει στοχευμένα!

Έχοντας κάθε χρόνο περισσότερες από 100,000 επισκέψεων και συνεπώς υποψηφίων πελατών, κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε στοχευμένα και οικονομικά 24 ώρες το 24ώρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365ημέρες τον χρόνο οποιαδήποτε στιγμή και αυτό θα σας αποφέρει επιπλέον εν δυνάμει πελάτες και αύξηση στον κύκλο εργασιών πέρα από τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης (φυλλάδια,περιοδικά,αφίσες κτλ.)

Μπορείτε να προσθέσετε την σχολή σας/σύλλογο και την ιστοσελίδα σας σε μία σχετική κατηγορία στον κατάλογο μας, με αυτο τον τρόπο ανεβάζετε το pagerank καθώς και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η πιο εύκολη, διαδεδομένη μέθοδος για να χτίσετε backlinks προς την ιστοσελίδα σας .

To sxoles-xorou.gr ειναι ενα seo friendly directory, το οποιο χρησιμοποιεί απευθείας συνδέσμους προς τις σελίδες που φιλοξενεί, με αποτέλεσμα όσες περιέχει να ευεργετούνται στα αποτελέσματα του Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης.

Ο κατάλογος δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τα περιλαμβανόμενα στον κατάλογο sites ή καταχωρήσεις να επιτύχουν καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και παράλληλα να προβάλει στο ίντερνετ σχόλες που δεν έχουν ακόμα δημιουργήσει ιστοσελίδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στον κατάλογο στείλτε μας ηλ. μήνυμα στο info@sxoles-xorou.gr ή στο τηλέφωνο 211 780 82 42 ή 215 5300 510 (ώρες επικοινωνίας από 12.00 έως 20.00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής)

Πληροφορίες Επικοινωνία

Χάρτης

Άλλες πληροφορίες

Λοιπές Κατηγορίες:

Σχολές χορού